Megler / Gårdeier / Arkitekt

 

Akershus Eiendom
Landets ledende megler av næringseiendom og har bransjens beste meglerhjerner.

Akershus Eiendom leverer tjenester innen transaksjoner, utleie, leietakerrådgivning, analyse og verdivurdering av næringseiendom.

Selskapet har siden sin etablering gjennomført mange av de største transaksjonene i markedet.

I 2001 inngikk Akershus Eiendom en samarbeids­avtale med et av verdens ledende meglerhus, JLL, og denne avtalen har medført betydelige inntektssynergier mellom selskapene.

 

Oxer Eiendom
Fokus på langsiktighet, kvalitet samt nyskapende og bærekraftige løsninger.

Oxer Eiendom er et familieeid selskap med lange, stolte tradisjoner. Vår historie startet allerede i 1945 med vår grunnlegger Ole K. Karlsen. I dag er vi en av landets større aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av fast eiendom.

Vår solide kunnskap og brede erfaring gjør oss godt rustet til å bidra i utviklingen av fremtidsrettede, komplekse prosjekter.

Vi eier, drifter og forvalter ca. 220.000 m2 eiendom i området fra Oslo Nord via Asker til Drammen og Ytre-Enebakk. Selskapet eies av Ellen K. Raaholt m/familie.

 

Arkitekt Nordic – Office of Architecture
Nordic er en av de ledende arkitektkontorene i Skandinavia med sine 130 ansatte, fra ca. 20 forskjellige nasjonaliteter.
Firmaet har sin opprinnelse fra 1979 gjennom selskapet Narud Stokke Wiig Arkitekter. Hovedkontoret ligger i Oslo, med prosjektkontor på Oslo Lufthavn og i København.

Nordic har faglig arkitektonisk kompetanse innenfor de fleste områder; Flyplasser, sykehus, skoler, hotell, infrastruktur, landskap, byplanlegging, alpinanlegg, kontorbygg, industribygg, boligutvikling, bolig m.m.

 

Megler

akershuseiendom.no

Jonas Myhre
Seniorrådgiver

Mobil: (+47) 998 69 900
Epost: jm@akershuseiendom.no

Gårdeier

oxer.no

Anniken Haug
Markedsdirektør

Mobil: (+47) 970 33 777
Epost: ah@oxer.no